Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Nijskens, huishoudster en landbouwster, geboren te Haelen op 20 augustus 1824, overleden aldaar op 16 februari 1907, dochter van Mathijs Nijskens en Elisabetha van Roij.


Zij is getrouwd te Haelen op 4 mei 1852 met
Theodore Winckelmeulen, landbouwer, geboren te Buggenum op 5 november 1818, overleden te Haelen op 19 november 1858, zoon van Joannes Jacobus Winckelmolen en Elisabetha Hendrix.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, geboren te Haelen op 12 februari 1853, overleden aldaar op 17 maart 1853.
  • 2 : Elisabeth, geboren te Haelen op 3 mei 1854, overleden aldaar op 12 maart 1918.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina