Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Derikx, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 30 september 1871, overleden na 1946, zoon van Arnold Derix en Helena van Roij.


Hij is getrouwd te Kessel op 21 mei 1909 met
Maria Elisabeth Janssen, geboren te Kessel rond 1877, overleden aldaar op 22 augustus 1922, dochter van Hendrik Janssen en Maria Willems.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Kessel op 7 juni 1910.
  • 2 : Peter Hendrikus, geboren te Kessel rond 1911, overleden te Venlo op 3 juli 1917.
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Kessel op 15 februari 1915.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina