Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrina Wulms, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heythuysen op 1 januari 1868, wonende te Neer in het Dorp en te Hunsel, overleden aldaar op 29 maart 1918, dochter van Willem Wulms en Anna Maria van den Kerkhof.


Zij is getrouwd te Hunsel op 14 juni 1901 (1) met
Peter Joannes Brunenberg, landbouwer, geboren te Hunsel op 31 augustus 1873, wonende te Neer in het Dorp en te Hunsel, overleden aldaar op 6 september 1906, zoon van Peter Hendrik Bruneberg en Petronella van Geloven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Maria, geboren te Neer op 17 april 1902, overleden aldaar op 21 april 1904.
  • 2 : Anna Maria, geboren te Neer op 15 april 1903, wonende aldaar en te Hunsel, overleden aldaar op 25 augustus 1904.

Zij is getrouwd te Hunsel op 7 oktober 1910 (2) met
Peter Joannes Verkoelen, schoenmaker, geboren te Baexem op 24 juli 1868, zoon van Leonardus Verkoulen en Maria Helena Hupkens.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina