Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephus Hoeckx, geboren te Beegden op 24 juni 1760, gedoopt aldaar op 24 juni 1760, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 juni 1818, zoon van Mathias Hoeckx en Gertrudis Ramaekers.


Hij was gehuwd met
Maria Francisca Boderinghien, wonende te Beegden, overleden aldaar op 5 januari 1816.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, akkerknecht, gedoopt te Beegden op 15 augustus 1794, wonende te Maasniel, te Beegden en te Haelen, overleden aldaar op 25 juni 1847.
    Hij is getrouwd te Neer op 18 april 1820 met Maria Kessels, landbouwster, gedoopt te Haelen op 9 juni 1789, wonende te Neer, te Beegden en te Haelen, overleden aldaar op 13 februari 1865, dochter van Mathis Kessels en Henrina Wagemans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina