Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hermanus Hubertus Verheijden, bouwkundige, geboren te Nunhem op 11 september 1897, wonende te Neer op Kinkhoven en te Maastricht, overleden te Obbicht en Papenhoven op 19 december 1953, zoon van Cornelius Verheijden en Margaretha Naus.


Hij is getrouwd te Maastricht op 22 augustus 1923 met
Marie Jeanne Josephine Ruwet, geboren te Maastricht op 24 januari 1893, wonende aldaar, dochter van Charles Francois Clement Ruwet en Maria Ida Hubertina Vliegen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina