Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Sensen, dagloner, akkerknecht en landbouwer, gedoopt te Roggel op 3 januari 1791, wonende te Nunhem en te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 23 oktober 1859, zoon van Hendrikus Sensen en Gertrudis Heesen.


Hij is getrouwd te Neer op 10 juli 1822 met
Anna Maria van Heur, landbouwster, gedoopt te Neer op 26 april 1786, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 28 december 1853, dochter van Hermanus van Horne en Getrudis Hansen.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 25 februari 1811 met Nicolas Smeets, knecht en dagloner, geboren te Kessel op 6 december 1787, wonende aldaar en te Neer, overleden aldaar op 6 september 1821, zoon van Pierre Smeets en Petronel Wulms.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Getrudis, dagloonster, geboren te Neer op 18 november 1823, wonende te Neer op Brumhold en te Roggel, overleden te Helden op 20 januari 1890.
    Zij is getrouwd te Neer op 10 mei 1854 met Joannes Leonardus Amputz, werkman, dagloner en landbouwer, geboren te Helden op 5 november 1828, wonende te Neer op Brumhold en te Roggel, overleden te Helden op 10 juli 1886, zoon van Joannes Godefridus Amputs en Maria Gertrudis Linder.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina