Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Sensen, landbouwer, geboren te Roggel op 21 januari 1828, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 februari 1880, zoon van Joannes Sensen en Margarita Vossen.


Hij is getrouwd te Roggel op 3 januari 1868 met
Gertrudis Schrijnewerkers, dienstmeid, geboren te Roggel op 27 februari 1833, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 december 1873, dochter van Joannes Schrijnewerkers en Jeanne van der Linden.
(Zij is eerder getrouwd te Roggel op 28 april 1862 met Jan van Bommel, schaapherder en landbouwer, geboren te Roggel aan de Leemskuylen op 2 mei 1821, wonende te Neer en te Roggel, overleden aldaar op 6 maart 1867, zoon van Peter van Bommel en Petronella Peters.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Roggel op 29 januari 1869, overleden aldaar op 23 juni 1870.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina