Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Thomas Mooren, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 24 maart 1820, wonende te Neer en te Roggel Ophoven, overleden te Roggel op 6 januari 1876, zoon van Joannes Mooren en Agnes Willekens.


Hij is getrouwd te Roggel op 9 februari 1867 met
Gertrude Sensen, landbouwster, geboren te Roggel op 17 juli 1811, wonende te Roggel Ophoven, overleden te Roggel op 23 oktober 1883, dochter van Joannes Sensen en Margarita Vossen.
(Zij is eerder getrouwd te Roggel op 28 april 1857 met Mathieu Messemaekers, dienstknecht en akkerman, geboren te Roggel op 24 februari 1814, wonende te Neer en te Roggel Ophoven, overleden te Roggel op 29 december 1865, zoon van Andreas Messemackers en Johanna Cluytmans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina