Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Matthias Nelissen, akkerman, gedoopt te Buggenum op 23 december 1773, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 mei 1831, zoon van Jacobus Nelissen en Mettildis Winckelmeulen.


Hij is getrouwd te Helden op 20 januari 1815 met
Hendrina Joosten, akkervrouw, geboren te Helden op 26 juni 1792, overleden te Buggenum op 26 maart 1857, dochter van Mathis Joosten en Catharina Gielen.
(Zij is later getrouwd te Buggenum op 25 februari 1835 met Everardus Schreurs, landbouwer, geboren te Grathem op 19 oktober 1801, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 6 september 1876, zoon van Severinus Schreurs en Anna Maria Claesen. (Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 24 augustus 1822 met Agnes Winkelmeulen, gedoopt te Buggenum op 4 juli 1799, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 februari 1832, dochter van Theodorus Winckelmolen en Anna Gertrudis Nijssen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina