Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Gielen, wonende te Helden.


Zij was gehuwd met
Mathis Joosten, wonende te Helden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, geboren te Helden rond 1790.
    Zij is getrouwd te Helden op 21 mei 1832 met Gerardus Janssen, akkerman, geboren te Helden rond 1798, zoon van Petrus Janssen en Petronella Gielen.
  • 3 : Theodorus, akkerman, geboren te Helden op 26 augustus 1796, overleden op 18 december 1867.
    Hij is getrouwd te Helden op 16 januari 1850 met Hendrika Berben, akkervrouw en landbouwster, geboren te Helden op 5 april 1824, overleden aldaar op 6 maart 1900, dochter van Petrus Berben en Jeanne Verlinden.
    (Zij is later getrouwd te Helden op 10 mei 1870 met Willem Manders, dienstknecht, geboren te Deurne en Liessel op 8 september 1831, zoon van Godefridus Manders en Hendrina Basten.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina