Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Winckelmolen, landbouwer, gedoopt te Neer op 10 maart 1745, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 20 april 1810, zoon van Segerus Winckelmeulen en Elysabetha van Baexen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 19 november 1795 voor de kerk met
Anna Gertrudis Nijssen, landbouwster, geboren rond 1754, gedoopt te Maasniel, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 23 juni 1834.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Elisabeth, landbouwster en bierbrouwster, gedoopt te Buggenum op 14 november 1796, wonende te Grathem, overleden te Panheel op 15 december 1879.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 28 maart 1818 met Peter Mathijs Schreurs, landbouwer, brouwer en burgemeester van Grathem, geboren te Grathem op 12 december 1795, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 december 1845, zoon van Severinus Schreurs en Anna Maria Claesen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina