Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Franciscus Antonius Andreas van Helden, kleermaker en organist, geboren te Neer op 24 april 1914, overleden te Roermond (Z) op 3 februari 1992, begraven te Neer, zoon van Gerlacus Theodorus Hubertus van Helden en Maria Catharina Hermans.


Hij is getrouwd te Neer op 16 november 1942 met
Wilhelmina Maria Louisse, geboren te Neer op 18 februari 1918, overleden te Roermond (Z) op 9 januari 1995, begraven te Neer, dochter van Hendrikus Hubertus Louisse en Maria Hubertina Caelers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina Hubertina, secretaresse, geboren te Neer op 6 december 1946, overleden te Kempen (D) op 20 maart 2000.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina