Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Anthonius Derikx, melkventer en fabrieksarbeider, geboren te Neer op 26 juli 1907, wonende te Ontario Canada, overleden te Leamington Ontaria (Canada) op 22 mei 1976, zoon van Gerardus Derikx en Hendrina Catharina van Roy.


Hij is getrouwd te Someren op 19 mei 1933 met
Maria Aldegonda Hubertina Vaes, geboren te Elsloo op 31 mei 1906, wonende te Neer op de Bergestraat en te Ontario Canada, overleden op 10 september 1999, begraven te Ontario Canada op 14 september 1999, dochter van Peter Vaes en Maria Elisabeth Catharina Misschon.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Aldegonda Johanna Petronella, geboren te Neer op 3 augustus 1941, wonende te Ontario Canada, overleden te Leamington Ontaria (Canada) op 28 december 1965.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina