Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Derikx, grondwerker, landbouwer en champignonkweker, geboren te Neer op 31 mei 1909, overleden aldaar op 26 november 1989, begraven aldaar, zoon van Gerardus Derikx en Hendrina Catharina van Roy.


Hij is getrouwd te Kessel op 21 mei 1941 met
Maria Josephina Christina Vestjens, dienstmeid, geboren te Kessel op 9 mei 1914, wonende aldaar, overleden te Horn op 19 augustus 1997, begraven te Neer op 23 augustus 1997, dochter van Peter Vestjens en Petronella Mechtildis van Tegelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mechtildis Catharina Johanna, geboren te Neer op 26 april 1942, wonende te Roggel, overleden te Roermond (Z) op 29 september 1998, gecremeerd te Blerick op 2 oktober 1998.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina