Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Catharina Hubertina Dalemans, geboren te Grathem op 22 mei 1904, overleden te Weert op 10 december 1982, begraven te Nederweert, dochter van Antonius Theodorus Dalemans en Helena Catharina Hubertina Geneijgen.


Zij is getrouwd te Grathem op 10 oktober 1930 met
Hermanus Hubertus Jacobus van den Heuvel, onderwijzer, geboren te Neeritter op 10 november 1903, zoon van Jacobus Hubertus van den Heuvel en Mathilde Maria Anna Josephina Tonnaer.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina