Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Catharina Hubertina Dalemans, geboren te Grathem op 21 januari 1906, overleden te Maastricht (Z) op 14 augustus 1978, begraven te Meerssen, dochter van Antonius Theodorus Dalemans en Helena Catharina Hubertina Geneijgen.


Zij is getrouwd te Grathem op 28 september 1934 met
Laurens Cornelis Gerardus Derkx, onderwijzer, geboren te Venlo op 5 augustus 1904, overleden in het jaar 1981, begraven te Meerssen, zoon van Peter Johann Hubert Derkx en Maria Wilhelmina Thijssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina