Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Joannes Leonardus Hubertus Dalemans, bakker, geboren te Grathem op 24 januari 1908, overleden te Linne op 28 augustus 1965, zoon van Antonius Theodorus Dalemans en Helena Catharina Hubertina Geneijgen.


Hij is getrouwd te Grathem op 19 november 1937 met
Dorothea Maria Schreurs, geboren te Grathem op 26 mei 1914, overleden te Linne op 6 januari 1988, dochter van Peter Mathias Schreurs en Petronella Hubertina Veggelers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina