Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Peeters, dienstmeid, gedoopt te Neer op 5 maart 1798, wonende aldaar, overleden te Herten op 12 juni 1863, dochter van Gerardus Peeters en Henrica Smolders.


Zij is getrouwd te Maasniel op 14 juni 1843 (1) met
Gerardus Brukers, daghuurder, geboren te Beesel op 20 oktober 1783, overleden te Maasniel op 30 april 1851, zoon van Hendricus Brukers en Catharina Meerts.
(Hij was weduwnaar van Anna Catharina Biermans.)

Zij is getrouwd te Maasniel op 29 september 1853 (2) met
Martinus Janssen, geboren te Herten op 5 maart 1807, zoon van Jacobus Janssen en Helena Vermeulen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina