Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Paule Peeters, geboren te Roggel op 15 februari 1808, overleden te Haelen op 5 juni 1846, zoon van Gerardus Peeters en Henrica Smolders.


Hij is getrouwd te Haelen op 28 september 1841 met
Anne Marie Catharine Ravée, dienstmeid en akkervrouw, geboren te Grathem op 2 september 1810, overleden te Horn op 2 maart 1881, dochter van Joannes Franciscus Ravet en Jeanne Vossen.
(Zij is later getrouwd te Haelen op 26 april 1847 met Winandus van der Linden, geboren te Maasniel op 6 januari 1801, overleden te Horn op 4 april 1882, zoon van Jacobus van der Linden en Anna Catharina Greefkens.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes, geboren te Haelen op 22 september 1844, overleden aldaar op 17 november 1846.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina