Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Caris, landbouwster, geboren te Roggel op 4 januari 1824, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 januari 1897, dochter van Antonius Caris en Anna Maria Weeres.


Zij is getrouwd te Baexem op 29 april 1859 met
Hubertus Timmermans, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 1 december 1833, wonende te Roggel, overleden aldaar op 1 december 1891, zoon van Petrus Timmermans en Joanna Veugelaers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Roggel op 26 september 1860, wonende te Neer en te Roggel, overleden aldaar op 6 mei 1882.
  • 3 : Susanna, geboren te Roggel op 7 september 1865, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 juni 1897.
    Zij is getrouwd te Roggel op 19 april 1895 met Peter Hobus, landbouwer, geboren te Roggel op 16 maart 1866, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 oktober 1916, zoon van Jan Hobus en Anthonetta van Roij.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina