Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Peulen, kuiper en landbouwer, geboren te Neer op 22 september 1844, overleden aldaar op 14 maart 1929, zoon van Johannes Jacobus Peulen en Agnes Boonen.


Hij is getrouwd te Neer op 14 januari 1889 met
Anna Elisabeth Hendrikx, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 12 juli 1855, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 mei 1935, dochter van Hermanus Hendrikx en Gertrudis Stemkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Jacobus, kuiper en landbouwer, geboren te Neer op 8 november 1889, wonende te Nederweert, overleden aldaar op 15 april 1971.
    Hij is getrouwd te Neer op 17 mei 1926, getrouwd aldaar voor de kerk met Petronella Emonts, dienstmeid, geboren te Neer op 23 maart 1897, wonende te Neer in de Steeg en te Nederweert, overleden te Weert (Z) op 10 april 1968, begraven te Nederweert op 13 april 1968, dochter van Johannes Emonts en Clara Ronken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina