Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Hubertus Tinnemans, landbouwer en kruidenier, geboren te Hunsel op 7 juni 1861, zoon van Pieter Jan Tinnemans en Maria Helena Heijmans.


Hij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 28 oktober 1892 (1) met
Petronella Hubertina Peters, dienstbode, geboren te Echt op 2 juli 1856, overleden te Antwerpen op 18 augustus 1901, dochter van Hubertus Franciscus Peters en Gertrudis Hochstenbach.

Hij is getrouwd te Antwerpen op 28 januari 1902 (2) met
Helena Catharina Hubertina Maessen, geboren te Sint Odiliënberg op 13 mei 1867, dochter van Hendrik Maessen en Anna Maria Cremers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina