Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Vossen, dienstmeid, gedoopt te Roggel op 3 maart 1796, wonende te Heythuysen en te Roggel, overleden aldaar op 1 maart 1872, dochter van Paulus Vossen en Anna Maria Vourmans.


Zij is getrouwd te Roggel op 23 mei 1832 met
Antonius Caris, landbouwer, gedoopt te Roggel op 3 februari 1789, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 maart 1865, zoon van Hendrik Caris en Maria Puts.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 16 april 1823 met Anna Maria Weeres, dienstmeid en landbouwster, geboren te Haelen op 2 december 1791, gedoopt aldaar op 2 december 1791, wonende te Roggel, overleden aldaar op 2 december 1831, dochter van Petrus Weeres en Maria Elisabetha Damiaens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina