Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Verhaegh, gedoopt te Roggel op 5 maart 1777, wonende te Neer in het Venne en te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 15 maart 1856, dochter van Petrus Verhaeg en Godefrida Verstegen.


Zij is getrouwd te Neer op 12 april 1804, getrouwd aldaar op 12 april 1804 voor de kerk met
Joannes van Roij, landbouwer en timmerman, gedoopt te Neer op 17 juni 1757, wonende te Neer in het Venne, overleden te Neer op 5 november 1823, zoon van Goedefridus van Roij en Catarina Hermes.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 18 september 1788 voor de kerk met Odilia Eulers, gedoopt te Neer op 20 november 1763, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 april 1803, dochter van Goedefridus Eulers en Digna Coennen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina