Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Leonardus Hendricus Hubertus Smits, landbouwer, geboren te Maasbree op 19 mei 1902, wonende aldaar, zoon van Joannes Smits en Johanna van de Mortel.


Hij is getrouwd te Neer op 15 mei 1943 met
Mechtilda Wilhelmina Berben, dienstmeid, geboren te Neer op 12 maart 1908, wonende te Neer Brumhold, overleden te Tegelen (Z) op 5 december 1974, begraven te Baarlo, dochter van Peter Berben en Gertrudis Mertens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina