Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Blasius Stroux, kleermaker, geboren te Thorn, gedoopt aldaar op 31 januari 1777, overleden te Heel op 30 november 1829, zoon van Ludovicus Stroux en Anna Sentjens.


Hij is getrouwd te Thorn op 14 januari 1805 (1) met
Anna Catharina Corstjens, dienstmeid, geboren te Baexem op 2 oktober 1772, dochter van Michel Corstjens en Margaretha Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Louis, kleermaker, geboren te Grathem op 10 april 1808.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 16 november 1833 met Anna Maria Joosten, geboren te Heel en Panheel rond 1798, dochter van Joannes Joosten en Elizabeth Walter.
  • 3 : Anna Margaretha, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heel en Panheel op 24 juni 1813.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 15 april 1844 met Christiaan Suntjens, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 6 oktober 1810, zoon van Joannes Seuntjes en Maria Margaretha Lapille.

Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 15 oktober 1821 (2) met
Anna Maria Gelissen, dagloonster en akkervrouw, geboren te Heel en Panheel, gedoopt te Heel op 8 april 1785, overleden te Heel en Panheel op 23 februari 1862, dochter van Winandus Gelissen en Ida Denier.
(Zij is later getrouwd te Heel en Panheel op 17 mei 1834 met Wilhelmus Geutskens, dagloner, geboren te Heel en Panheel rond 1770, zoon van Henricus Geutskens en Gertruidis Smeets. (Hij was weduwnaar van Helena Houtackers.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina