Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Cornelia Daemen, geboren te Grevenbicht rond 1851, wonende te Horn, overleden aldaar op 24 april 1947, dochter van Johannes Hermanus Daemen en Maria Gertrudis Killen.


Zij was gehuwd met
Hendrik Sanders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis, geboren te Roosteren op 22 april 1880.
  • 2 : Constantinus, geboren te Roosteren op 5 april 1882.
  • 3 : Maria Helena, geboren te Roosteren op 15 augustus 1883, overleden te Herten op 31 maart 1960.
    Zij was gehuwd met Gerard Hubert Puts, geboren te Horn op 15 maart 1876, overleden te Herten op 25 mei 1958, zoon van Theodorus Puts en Gertrudis Beurskens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina