Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Theeuwen, geboren te Baarlo op 23 maart 1874, wonende te Roggel, overleden te Schimmert op 3 juni 1955, dochter van Herman Theeuwen en Mathea Steeghs.


Zij is getrouwd te Roggel op 27 april 1906 met
Hendrik Houben, landbouwer, geboren te Roggel op 29 maart 1872, wonende aldaar, overleden te Roermond op 11 juli 1935, zoon van Cornelis Houben en Helena Vrinssen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina