Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Matthieu Kuppers.


Hij was gehuwd met
Marie Broens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Rutgerus, landbouwer, geboren te Neeritter, gedoopt op 15 februari 1728, overleden te Neeritter op 17 februari 1802.
    Hij is getrouwd te Kessenich op 3 februari 1761 voor de kerk (1) met Maria Govers, overleden te Neeritter op 1 augustus 1788.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 2 november 1788 voor de kerk (2) met Marie Cornelia Snickers, landbouwster, geboren te Kessenich op 25 januari 1759, overleden te Neeritter op 1 december 1829, dochter van Renier Snickers en Jacomine Vaessen.
    (Zij is later getrouwd te Neeritter op 16 januari 1803 met Lambert Vleeshouwers, landbouwer, geboren te Kessenich op 6 november 1776, overleden te Neeritter op 25 december 1821, zoon van Henrij Vleeshouwers en Cornelie Soutermans.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina