Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambert van de Winkel, landbouwer, geboren te Neeritter op 6 december 1869, overleden te Heerlen op 5 december 1940, zoon van Jacobus Henricus van de Winkel en Maria Catharina Hoogmans.


Hij is getrouwd te Amstenrade op 2 november 1893 met
Maria Catharina Maas, huishoudster, geboren te Amstenrade op 15 juli 1871, overleden aldaar op 17 maart 1930, dochter van Pieter Joseph Hubertus Maas en Anna Maria Scheeren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina