Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Dominicus Johannes Hubertus Parren, landbouwer, geboren te Thorn op 9 april 1891, overleden te Ittervoort op 19 mei 1940, begraven aldaar, zoon van Jan Lambert Antoon Parren en Anna Maria Mechtildis Hubertina Deben.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 13 oktober 1923 met
Helena Hubertina Elisabeth Opgenhaffen, geboren te Ittervoort op 10 oktober 1895, overleden op 15 februari 1978, begraven te Ittervoort, dochter van Peter Jan Opgenhaffen en Elisabeth Laveaux.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes Dominicus, geboren te Ittervoort op 2 september 1926, overleden aldaar op 22 oktober 1986.
    Hij is getrouwd te Heel op 17 augustus 1954 met Elisabeth Maria Lemmens, geboren te Heel op 17 augustus 1931, overleden te Weert op 19 februari 2009, begraven te Ittervoort.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina