Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Baaten, geboren te Echt op 12 december 1848, overleden te Ittervoort op 11 november 1922, zoon van Jacobus Renier Baaten en Maria Catharina Peeters.


Hij is getrouwd te Echt op 19 februari 1879 met
Maria Barbara Smeets, geboren te Echt op 28 september 1854, overleden te Echt-Berkelaar op 4 juni 1917, dochter van Henricus Smeets en Maria Ida Dircks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina