Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Frans Hubert Grummer, rijksambtenaar.


Hij was gehuwd met
Maria Widdershoven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus, sergeant der Infanterie, geboren te Heythuysen op 31 augustus 1892, overleden te Maastricht op 5 oktober 1961.
    Hij is getrouwd te Maastricht op 23 juli 1918 met Isabella Maria Elisabeth Daenen, geboren te Maastricht op 27 november 1893, dochter van Guillaume Lambert Eduard Hubert Daenen en Maria Elisabeth Huberina Cholly.
  • 2 : Vincent, kantoorbediende, geboren te Heythuysen op 25 oktober 1894, overleden te Maastricht op 15 november 1966.
    Hij is getrouwd te Maastricht op 6 februari 1917 met Catharina Hubertina Theunissen, geboren te Maastricht op 22 januari 1895, dochter van Peter Joannes Theunissen en Maria Philomena Deckers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina