Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Seevens, kleermaker, geboren te Weert op 11 mei 1872, overleden te Weert-Tungelroy in februari 1953, zoon van Peter Seevens en Anna Catharina van Tuel.


Hij is getrouwd te Weert op 25 oktober 1901 met
Aldegonda Hubertina Hendrikx, geboren te Hunsel op 12 november 1876, overleden te Weert-Tungelroy in het jaar 1964, dochter van Leonard Hendrikx en Hendrina Steijvers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leo Pierre Hubertus Antonius, koster-organist, geboren te Weert op 15 februari 1903, overleden te Baexem op 15 juni 1974, begraven aldaar.
    Hij was gehuwd met Joanna Maria Francisca van de Weegh, geboren op 6 november 1903, overleden te Horn Hornerheide op 12 november 1994, begraven te Baexem op 16 november 1994.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina