Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Sibilla Evers, geboren te Beegden op 8 juni 1796, dochter van Jacobus Evers en Agnes van Herten.


Zij is getrouwd te Beegden op 7 januari 1824 met
Joannes Petrus Spelten, akkerknecht, geboren te Erkelenz (D) op 8 maart 1790, zoon van Joannes Spelten en Anna Maria Veilen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, dienstmeid, geboren te Beegden op 13 april 1824, overleden te Maasniel op 24 februari 1902.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 27 maart 1856 met Leonard Gisberts, landbouwer, geboren te Horn op 25 juli 1814, overleden te Maasniel op 25 september 1892, zoon van Joanna Gisberts.
    (Hij is eerder getrouwd te Maasniel op 6 oktober 1843 met Johanna Thuven, geboren te Maasniel op 10 december 1818, overleden aldaar op 29 november 1855, dochter van Joannes Teeuwen en Helena Beaumont.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina