Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catherine Elisabeth Arons, geboren te Weert op 31 oktober 1789, overleden aldaar op 23 juli 1835, dochter van Jean Arons en Elisabeth van den Manacker.


Zij is getrouwd te Weert op 16 november 1814 met
Jean Cuijpers, landbouwer, verver en kleermaker, geboren te Neeritter op 12 maart 1786, overleden aldaar op 31 juli 1855, zoon van Guillaume Cuijpers en Marie Veugen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilmhelmus, geboren te Neeritter op 30 november 1815.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina