Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Chretien Reulis.


Hij was gehuwd met
Mathilde Hendrix.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria, dagloonster, geboren te Ittervoort op 26 juni 1751, overleden te Hunsel-Ell op 22 juli 1829.
    Zij was gehuwd (1) met Jacques Mooren, geboren te Roggel rond 1741, overleden te Ittervoort-Ell op 7 september 1813.
    Zij is getrouwd te Ittervoort op 28 januari 1815 (2) met Jean Houben, akkerman en landbouwer, geboren te Ittervoort op 16 december 1772, overleden te Grathem op 1 juni 1851, zoon van Mathijs Houben en Wilhelmina Heijer.
    (Hij is eerder getrouwd te Ittervoort op 20 april 1807 met Catharina Verheijden, geboren te Ittervoort-Ell op 5 augustus 1779, overleden aldaar op 4 januari 1811, dochter van Simon Verheijden en Petronille Craanen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina