Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Peters, overleden te Weert op 4 mei 1801.


Hij was gehuwd met
Johanna Weekers, overleden te Weert op 30 augustus 1804.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Franciscus, lakenfabrikant, geboren te Weert op 1 juli 1783, overleden aldaar op 10 januari 1854.
    Hij was gehuwd (1) met Joanna Maria Salimans, overleden te Weert op 7 maart 1830.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 19 oktober 1831 (2) met Johanna Scheijmans, geboren te Ittervoort-Ell op 1 december 1795, overleden te Weert op 14 september 1863, dochter van Joannes Scheijmans en Anne Marie Jorissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina