Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antonius Jacobus Hubertus Craemers, landbouwer, geboren te Ittervoort op 1 februari 1909, overleden te Roermond op 9 december 1988, zoon van Franciscus Hubertus Craemers en Maria Gertrudis van Bilzen.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 17 oktober 1930 met
Maria Petronella Catharina Seerden, geboren te Heel op 26 augustus 1905, overleden te Thorn op 26 december 1996, dochter van Joannes Mathijs Seerden en Maria Petronella Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Jacoba Gerarda, geboren te Ittervoort-Santfort op 16 oktober 1933, overleden te Ittervoort op 7 november 1933.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina