Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Hendrikus Hubertus Craemers, landbouwer, geboren te Ittervoort op 9 december 1905, overleden op 4 maart 1975, begraven te Maasniel, zoon van Franciscus Hubertus Craemers en Maria Gertrudis van Bilzen.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 20 november 1931 met
Helena Hubertina Seerden, geboren te Heel en Panheel op 26 oktober 1906, overleden te Roermond op 19 juni 2004, begraven te Maasniel, dochter van Joannes Mathijs Seerden en Maria Petronella Gubbels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina