Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christiaan Hubert Cuijpers, gasthuisbediende, geboren te Ittervoort op 7 december 1866, overleden te Kessenich op 5 juni 1940, zoon van Adolf Cuijpers en Anna Maria Donders.


Hij is getrouwd te Antwerpen op 6 mei 1897 met
Anna Maria Hubertina Aendekerk, winkelierster, geboren te Kessenich op 6 november 1861, overleden aldaar op 1 november 1950, dochter van Wilmhelmus aen de Kerk en Gertrudis Swillers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina