Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilmhelmus aen de Kerk, bouwknecht, geboren te Neeritter op 19 augustus 1817, overleden te Kessenich op 24 december 1862, zoon van Jean aan de Kerk en Catharina Elizabeth Snijkers.


Hij is getrouwd te Kessenich op 5 juli 1852 met
Gertrudis Swillers, dienstmeid, geboren te Kessenich op 23 april 1829, dochter van Jacobus Swillers en Elisabeth Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Hubertina, winkelierster, geboren te Kessenich op 6 november 1861, overleden aldaar op 1 november 1950.
    Zij is getrouwd te Antwerpen op 6 mei 1897 met Christiaan Hubert Cuijpers, gasthuisbediende, geboren te Ittervoort op 7 december 1866, overleden te Kessenich op 5 juni 1940, zoon van Adolf Cuijpers en Anna Maria Donders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina