Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jozephina Maria Clementina van de Winkel, geboren te Neeritter op 13 januari 1905, overleden te Venlo op 11 januari 1938, dochter van Andreas Hubertus van de Winkel en Maria Theresia Schulpen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 16 mei 1930 met
Johannes Jozef Kruijtzer, landbouwer, geboren te Beegden op 18 mei 1900, overleden op 9 januari 1987, begraven te Neeritter, zoon van Peter Mathis Kruijtzer en Maria Ida Knoops.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 14 oktober 1938 met zijn schoonzus Anna Maria Catharina van de Winkel, geboren te Neeritter op 5 oktober 1902, overleden op 26 februari 1984, begraven te Neeritter, dochter van Andreas Hubertus van de Winkel en Maria Theresia Schulpen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Neeritter op 30 maart 1931.
  • 2 : Mathias Andreas Johannes, geboren te Neeritter op 9 september 1933, overleden op 19 juli 2007, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina