Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Tonnaer.


Hij was gehuwd met
Maria Elisabeth Graus.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Thorn op 15 juni 1841, overleden te Neeritter op 15 maart 1878.
    Zij is getrouwd te Thorn op 18 april 1877 met Peter Joannes Hubertus Coenen, logementhouder, landbouwer en winkelier, geboren te Kessenich (B) op 29 april 1847, overleden te Neeritter op 8 januari 1929, zoon van Henri Coenen en Maria Ida Storms.
    (Hij is later getrouwd te Neeritter op 12 juli 1878 met zijn schoonzus Cornelia Hubertina Tonnaer, geboren te Thorn op 21 december 1851, overleden te Neeritter op 4 maart 1921, dochter van Gerard Tonnaer en Maria Elisabeth Graus.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina