Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Veugen, draaier en houtdraaier, geboren te Neeritter rond 1785, overleden aldaar op 24 november 1826, zoon van Petrus Veugen en Ida Opgenhaffen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 24 april 1820 met
Anna Maria Dirckx, landbouwster, geboren te Neeritter rond 1795, overleden aldaar op 25 maart 1858, dochter van Philip Dirckx en Chatrine Vries.
(Zij is later getrouwd te Neeritter op 20 november 1827 met Theodorus Bosmans, landbouwer en bakker, geboren te Hunsel rond 1787, overleden te Neeritter op 11 januari 1858, zoon van Willem Bosmans en Maria Catharina Pellemans.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Ida, geboren te Neeritter op 14 maart 1821, overleden aldaar op 13 augustus 1825.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina