Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Verwijlen, landbouwster.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Hendrik, landbouwer, geboren te Neeritter op 14 augustus 1777, overleden te Molenbeersel op 11 maart 1864.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 17 februari 1806 (1) met Marie Elizabeth Theunen, landbouwster, geboren te Neeritter-Beersel op 11 september 1779, overleden aldaar op 4 februari 1819, dochter van Antoine Theunen en Marie Severs.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 16 augustus 1820 (2) met Maria Helena de Hing, landbouwster, geboren te Neeritter, gedoopt op 2 mei 1785, overleden te Molenbeersel op 28 december 1853, dochter van Theodorus Dehing en Johanna Maria Moonen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina