Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Renier Wilhelmus Hubertus Segers, keurmeester, geboren te Neeritter op 2 februari 1882, overleden te Venlo op 24 juni 1965, zoon van Philippus Jacobus Segers en Petronella Moors.


Hij was gehuwd (1) met
Sybilla Helena Grimmelius, geboren te Utrecht op 2 november 1882, overleden te Venlo op 5 april 1921.

Hij is getrouwd te Venlo op 9 februari 1925 (2) met
Helene Franziska Einköters, geboren te Viersen (D) rond 1903, dochter van Wilhelm Einköters en Catharina Elisabeth Hölters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina