Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elizabeth Teunissen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 9 december 1804, overleden aldaar op 14 januari 1853, dochter van Wilhelmus Teunissen en Christina Coolen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 10 februari 1836 met
Pierre Mathieu Siegers, dienstknecht en daghuurder, geboren te Neeritter op 7 maart 1798, overleden aldaar op 9 april 1859, zoon van Theodorus Segers en Chatrine Broens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Catharina, geboren te Neeritter op 12 augustus 1838, overleden aldaar op 1 maart 1839.
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Neeritter op 14 mei 1842.
  • 5 : Maria Catharina Hubertina, geboren te Neeritter op 1 april 1843.
    Zij is getrouwd te Anderlecht (B) op 3 juli 1869 met Joseph Antoine Deplée, schilder, geboren te Hasselt (B) op 9 oktober 1830, zoon van Francois Antoine Deplée en Marie Anne Dortangs.
    (Hij was daarnaast gehuwd (1) met Julienne Marie Louise Istaz, overleden te Hasselt (B) op 6 december 1964.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina