Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Hubertina Theulen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 11 september 1883, overleden te Mortsel (B) op 14 december 1968, dochter van Cornelus Hubertus Theulen en Anna Maria Colen.


Zij is getrouwd te St. Lambrechts-Woluwe (B) op 5 april 1913 met
Wilhelmus Hubertus Ressen, magazijnbediende, geboren te Neeritter op 10 september 1880, overleden te Antwerpen op 14 juli 1949, zoon van Hendrik Lambertus Ressen en Maria Catharina Erlings.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina