Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Creemers, dienstmeid, geboren te Neeritter rond 1775, overleden aldaar op 28 september 1811, dochter van Matthieu Creemers en Joanne Smeets.


Zij is getrouwd te Neeritter op 20 oktober 1807 met
Joannes Truijen, akkerman en landbouwer, geboren te Stramproy rond 1773, overleden te Neeritter op 3 november 1835, zoon van Engelbert Truijen en Gertrude Rietjens.
(Hij was weduwnaar van Gertrudis Leeën, landbouwster, geboren te Aldeneik (B) rond 1772, overleden te Neeritter op 18 juli 1804, dochter van Lambert Leijen en Sophia Deckers. Hij is later getrouwd te Neeritter op 15 februari 1814 met Catharina Elisabeth Hoeken, landbouwster, geboren te Hunsel, gedoopt op 5 september 1786, overleden te Neeritter op 28 april 1827, dochter van Mathijs Hoeken en Gertrudis Houben.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias, geboren te Neeritter op 12 maart 1809, overleden aldaar op 12 maart 1809.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina