Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Matthieu Creemers, geboren te Neeritter rond 1735, overleden aldaar op 2 april 1804, zoon van Matthieu Creemers.


Hij was gehuwd met
Joanne Smeets, landbouwster, geboren rond 1740, overleden te Neeritter op 27 april 1811.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs, landbouwer, geboren te Neeritter, gedoopt op 7 december 1763, overleden te Neeritter op 2 oktober 1833.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 21 mei 1786 voor de kerk met Anna Catharina Bosmans, landbouwster, geboren te Neeritter, gedoopt op 2 april 1766, overleden te Neeritter op 30 september 1838, dochter van Mathijs Bosmans en Elisabeth Hermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina