Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Houben, koetsier en opziener van bijzondere eigendommen, geboren te Neeritter op 25 maart 1854, overleden te Kessenich op 19 november 1923, zoon van Peter Mathijs Houben en Maria Elisabeth Coolen.


Hij is getrouwd te Ophoven (B) op 21 oktober 1891 (1) met
Maria Gertrudis Hubertina Kuijpers, geboren te Ophoven (B) op 31 juli 1857, overleden te Kessenich (B) op 1 maart 1912, dochter van Theodoris Kuijpers en Maria Catharina Verheijden.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Molenbeersel op 21 september 1912 (2) met
Maria Gertrudis Hubertina Janssen, dienstmeid, geboren te Molenbeersel op 4 januari 1871, overleden te Kessenich op 25 september 1956, dochter van Joannes Janssen en Jacomina Gijsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina